JEŠTĚ NÁS NEZNÁTE? 18.3.2019

Jsme nízkoprahová pracovní dílna pro ženy, které se ocitly v tísnivé sociální situaci. Vyrábíme designové doplňky a módu, které spoluvytvářejí ženy ohrožené sociálním vyloučením, násilím, bezdomovectvím a chudobou.

Cílem projektu je těmto ženám pomoci – poskytnout jim prostřednictvím tvořivé práce podporu, motivaci, know-how a možnost výdělku.

Na našich kolekcích spolupracujeme s předními českými značkami a designéry. Vytváříme kvalitní módní a designové produkty, které jsou z velké části vyráběny ručně, z českých surovin a jsou ekologicky šetrné. Je pro nás klíčová tzv. udržitelná a pomalá móda, nulový odpad a zpracování materiálů, jež zdánlivě nemají další využití. Pracujeme s kvalitní zbytkovou kůží, koženkou, látkami i bižuterií.

Zisk z prodaných výrobků tvoří zhruba 50 % příjmů projektu a částečně pokrývá provoz dílny a především odměny žen. Bez našich pravidelných zákazníků a dárců by se projekt nemohl rozvíjet a fungovat. Můžete nás podpořit i vy. Nejjednodušším způsobem je koupit si nějaký náš výrobek na našem eshopu a darovat tak dvojnásobnou radost.