Fotky ze zákulisí: fotili jsme naši poslední kolekci – podívejte se! 18.8.2019

Na všech fotkách je vidět, co je pro nás důležité! Jsou to ženy, s nimiž spolupracujeme. A proto jsou taky všechny naše modelky ženy, které u nás pracovaly nebo stále pracují. Právě tímto způsobem se snažíme prostřednictvím módy a designu měnit pohled na ženy žijící v sociálním vyloučení. A nejinak tomu je i v poslední kampani. Prohlédněte si fotky ze zákulisí jejího focení.

Naše malá dílna na Novém Městě je pro řadu žen, které k nám docházejí, jediné místo, kde prožívají klid. Přichází sem nejen za prací, ale mohou si tady udělat také čaj, kávu, jednou týdně dostanou potravinovou pomoc, mají možnost se tu umýt.

       

       

Bezpečí a klid jsou pro většinu z nich velmi důležité, protože žijí na azylových domech, ubytovnách, pobývají v nízkoprahových centrech, kde je velké množství lidí, neklid, ruch a mnoho konfliktů. Naopak u nás v dílně jsou součástí malého kolektivu, kde je prostor pro individuální přístup a navazování vztahů.

   

   

Kampaň k poslední kolekci pro nás nafotil Marius Corrandini v prostorách Galerie Prám. Na fotkách jsou modelky Helena, Ivana, Jana a Magda. Líčila Renata Zelinková. Styling připravily Josefina Bakošová a Kateřina Jungová. Všem za jejich profesionální práci moc děkujeme.